Riool ontstoppen

Rijswijk

Toilet ontstoppen in Rijswijk

Het kan voorkomen dat het water aan de rand blijft staan nadat u het toilet heeft doorgespoeld. De oorzaak kan liggen bij een verstopping veroorzaakt door teveel papier of iets anders wat niet doorgespoeld hoort te worden. Gelukkig is daarvoor een oplossing! Probeer het probleem eerst zelf op te lossen door gebruik te maken van een wc-ontstopper. Mocht dit niet werken, dan kunt u ons bellen voor hulp. Onze deskundige loodgieters zijn snel ter plaatse en weten precies hoe ze een verstopte wc moeten ontstoppen. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw toilet zonder dat het water aan de rand blijft staan.

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 070-2079399

Tevreden Klanten

4.6 gemiddeld cijfer van de reviews 

Stroomt je toilet niet meer door!

Heb jij alles al geprobeerd om je toilet te ontstoppen, maar lijkt het nog steeds niet te werken? Dan kan het zijn dat de verstopping zich verder in de leiding bevindt en dat een gewone wc plopper niet sterk genoeg is. Maar geen nood, wij kunnen jou helpen! Onze riool segment machine zorgt ervoor dat de verstopping snel wordt opgelost en dat je weer snel door kunt spoelen. Twijfel dus niet langer en bel ons vandaag nog!

Na het douchen borrelt de wc beneden of stroomt het over!

Niets is zo frustrerend als na het douchen te ontdekken dat de wc beneden begint te borrelen of zelfs over te stromen. Dit duidt vaak op een verstopping in de hoofdleiding, diep in de afvoeren. Gelukkig is dit probleem te verhelpen met moderne apparatuur, zoals hogedruk of riool segment machines. Wanneer je een gewone wc ontstopper gebruikt, zal dit helaas geen effect hebben. Maar met de juiste apparatuur is deze verstopping snel en makkelijk verholpen, zodat je weer zonder zorgen kunt douchen.